Advies en Ontwerp

U heeft plannen om uw bestaande tuin te veranderen maar nog geen duidelijk beeld hoe de tuin eruit moet komen te zien? U betrekt een nieuwe woning en de tuin moet opnieuw worden aangelegd? Dan komen wij graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken.

Bij het advies gesprek kijken we waarvoor dient uw tuin? Gebruikt u de tuin om te ontspannen of wordt het een uitbreiding van de werkplek? Er zijn vele mogelijkheden voor de invulling van uw tuin. Materiaalkeuze, beplanting, een eventuele overkapping of tuinhuis en erfscheiding zijn belangrijke zaken om over na te denken.

Een tuinontwerp geeft u een duidelijk beeld over de oppervlakte en invulling die u heeft aangegeven bij het gesprek. Als het ontwerp is goedgekeurd ontvangt u een 3D afbeelding en daarmee kijkt u kijkt u letterlijk in uw toekomstige tuin. Aan de hand van de materialenlijst wordt de offerte uitgebracht en een planning gemaakt voor de start van de werkzaamheden.Wilt u meer informatie kunt u dat aangegeven via de “bel mij terug” button of u via het offerteformulier. U kunt natuurlijk ook bellen naar 06 414 20 666 of 036 53 113 73.
Team De Vos Tuin en Bestratingen


De Vos Tuin en Bestratingen
Achterwerf 10
1357 BE     Almere
T. 036 53 11 373
M. 06 41 420 666
E. info@devosbestratingen.nl